Klanten aan het woord Er zijn 32 reviews.

 

Schrijf een review





03-07-2017
Wilma J.
Leuke schalencombinatie Mondriaan om als verjaardagscadeau te geven.
Snelle levering met leuke attentie. Dit wordt het verjaardagscadeau voor mijn schoonzus. Ze zal er vast weg van zijn.
18-06-2017
Jacqueline K.
hier wordt ik vrolijk van
Ik hou van koken en van kookgadgets!
Het is gemaakt van stevig materiaal en blijf vast op het aanrecht liggen.
Een schoteltje voldoet ook maar Betty op het aanrecht geeft nog meer kook plezier.
En leuk dat er een presentje bij het pakket zat.
25-05-2017
M E.
Symphatiek en goed
Verrast door aardige attentie. De levering volgens belofte en netjes (!) een glazen stolp, prima gegaan. Ben zeer tevreden.
17-04-2017
Anke V.
handig en heel snelle levering!
heel er handig (ook voor onderweg) en omdat ze niet duur zijn, kun je er wat meer van bestellen en dan gezellig samen walnoten eten!
05-04-2017
Hans Z.
Een leuk verjaardag cadeau voor een pizza liefhebber.
Dit is een goed adres voor leuke cadeaus en hebben dingen. De levering was snel en prima verpakt.
02-04-2017
P. E.
Zeer goede service en klantvriendelijkheid en snelle afhandeling bestelling Designverkoop.nl.
Superleuke Coco's schaaltjes! geeft een tropisch sfeertje aan tafel
13-03-2017
Cam N.
Snelle levering van een héél leuk produkt!
30-12-2016
Alex D.
Prima
Voldoet aan mijn verwachtingen en snelle levering.
20-12-2016
Petra K.
Super snel geleverd!
duidelijke site en snelle levering.
15-12-2016
Erika K.
super service
snelle levering, keurig verpakt.
En de kleine extra attentie als dank voor de bestelling maakt alles nog perfecter.
11-12-2016
Herman V.
Uitstekende service
Na bestelling en betaling snel bericht terug.
Volgende dag levering door een zeer vriendelijke heer.
Mooi artikel ook!
11-12-2016
Kelly V.
Goede en snelle service
Supersnel geleverd
Heel erg klantgericht, top!
07-12-2016
Erika K.
Grandioze service
Geen klachten
Snelle verzending
Top product
28-11-2016
Tine V.
Service als dit is hoe je het graag wil!
11 minuten na het plaatsen van mijn bestelling ontving ik bericht over de succesvolle afhandeling daarvan en het doorgeven aan post.nl
Zorgvuldig, accuraat en dus heel plezierig om te bestellen hier!
10-11-2016
Ida B.
Gewoon hartstikke goed!
Snelle verzending, goede verpakking, aardig woordje erbij en klein presentje.
Prima!
07-11-2016
Annemarie v.
Een aanrader.
Een toegankelijke website, mooie producten, goede service en razendsnelle levering (op zondag!). Alles bij elkaar een aanrader.
26-08-2016
Anna R.
Review
Ik ben zeer blij met mijn aankopen en de snelle levering van mijn bestelling. Wat al mijn verwachtingen overtrof was de leuke attentie die ik erbij kreeg. Ook nog in de lime groen variant die past bij alle andere bestelde artikelen. Was ik zo onder de indruk dat ik meteen een vervolg bestelling plaatste met dezelfde verbluffend mooi resultaat! Ik ben echt blij en tevreden met jullie winkel!
30-03-2016
Mirjam K.
Wauw
Gistermiddag mooie spiegel voor laatste prijs online besteld, vandaag al binnen met leuke attentie erbij.
Ik ben onder de indruk!
29-12-2015
Ellen G.
Fantastische service
Wat een fantastische en vriendelijke service. Zulk een attente mensen die het ideale nieuwjaarsgeschenk in een oogwenk (en telefoon) in orde brachten.
21-07-2015
Lotte T.
Super snelle levering
Gisteravond iets besteld en had het vanochtend al in huis. Heb er nog een leuk cadeautje bij gekregen! Top service
24-04-2015
Carola B.
Zeer snelle levering. LOQI shopper (EARTH/Slate) geheel naar verwachting en zoals getoond op de website
Heb de bestelling van de LOQI shopper zeer snel ontvangen, waarvoor dank.
Hij voldeed helemaal aan de verwachting dus de afbeelding op de website was adequaat.
12-04-2015
Leo B.
Prima service en snelle levering
Heel attend snelle levering. Top!
03-03-2015
A M L d.
De spiegels
Hartelijk dank voor de – wederom - snelle levering en verder ….. wat leuk.
Ik ben dol op verrassingen, zeker zoals u die hebt verzorgd.
Daarom mijn hartelijke dank voor de leuke attentie, die zeker van pas gaat komen.
02-03-2015
Yvonne C.
Jullie bestelling ontvangen.
Bedankt voor de snelle service en heel erg bedankt voor het bijgevoegde kadootje.
Heel leuk !!
02-02-2015
Karen S.
goed aangekomen
Goedemiddag,
Hartstikke fijn dat mijn afleveradres kon worden gewijzigd! (het is aangekomen)
Bedankt voor de goede service.

Karen
02-01-2015
Carine P.
Vervangend exemplaar kandelaar Lucy, chroom
Beste heer Krifa,

Zojuist heb ik de andere kandelaar in goede orde ontvangen. Deze ziet er prima uit!

Heel hartelijk bedankt voor de snelle en uitstekende service!
22-12-2014
Maartje V.
Hartelijk dank!
Jullie bedankt voor de service!
En voor de super gave tas die ineens op mijn aanrecht stond!!
Tot ziens en hele fijne dagen,
Groetjes Maartje
12-12-2014
Vincent v.
customer with a smile
Dank u wel voor het hand geschreven bericht bij mijn bestelling.
Wordt zeer gewaardeerd!
26-11-2014
Lian d.
bedankt!
Champignons ontvangen!
En de pepernoten :)
Bedankt!
20-11-2014
Ingrid d.
Vazen
Beste Mondher,

Bedankt voor de snelle reactie! Ik heb het inmiddels opgelost door mijn moeder de bestelling te laten plaatsen, en dat is wel gelukt.
In ieder geval bedankt, ik kijk uit naar de mooie vazen!




Waarom Designverkoop.com?

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Direct een offerte
  • Ook grote oplages
  • Gratis verzending boven €24.95
  • Snelle levering 1-2 werk(dagen)
  • Bestelling afhalen? Natuurlijk
  • Niet goed, geld terug
  • Bedrukken van cadeaus mogelijk

Klantenservice

Neem contact met ons op
voor een persoonlijk advies:

0314 - 76 55 55 of stuur een e-mail!

Webshop beoordeling