Disclaimer

Op deze site zijn de volgende voorwaarden van toepassing. Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken verklaart u
zich akkoord met deze voorwaarden. De gegevens op deze internetsite zijn bedoeld ter algemene informatie. Deze gegevens kunnen zonder nadere aankondiging wijzigen. Designverkoop.com heeft zorgvuldigheid in  acht genomen bij het samenstellen en onderhouden van de Designverkoop.com site en daarbij gebruik gemaakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden. 

Designverkoop.com staat echter niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Designverkoop.com aanvaardt geen verplichting om de geboden informatie te actualiseren of om mogelijke fouten te corrigeren. Designverkoop.com wijst iedere aansprakelijkheid ter zake nadrukkelijk van de hand. Aan de geboden informatie kunt u geen rechten ontlenen.  

Designverkoop.com garandeert evenmin dat de site foutloos of ononderbroken functioneert. Op de Designverkoop.com webshop wordt, al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie verstrekt door derden. Dergelijke informatie is door Designverkoop.com niet nader beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid of actualiteit. Designverkoop.com wijst iedere aansprakelijkheid ter zake nadrukkelijk van de hand.
De geboden informatie is niet bedoeld als een vervanging van deskundig advies. Wanneer u zonder verificatie of nader advies van de geboden informatie gebruik maakt doet u dat voor eigen rekening en risico.

Privacy

Prijzen zijn inclusief BTW. Product specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.
Afbeeldingen en omschrijvingen van producten kunnen afwijken van de werkelijkheid.
Genoemde handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
Uw gegevens worden niet aan derden doorgegeven en alleen gebruikt op Designverkoop.com


Waarom Designverkoop.com?

  • 100% tevreden klanten
  • Gratis verzending boven €24.95 in NL
  • Snelle levering 1-2 werk(dagen)
  • Niet goed, geld terug
  • Bestelling afhalen? Natuurlijk
  • Bedrukken van cadeaus mogelijk
  • Direct een offerte op maat
  • Ook grote oplages mogelijk

Klantenservice

Neem contact met ons op
voor een persoonlijk advies:

0314 - 76 55 55 of stuur een e-mail!

Webshop beoordeling